28. maalis, 2017

Naistenilta Marian päivänä

Makoisat muistamiset saatiin seurakunnan väeltä. Olihan taitava puhumaan tämä Heli Karhumäki, joka kertoi naiseudesta monella tasolla: äitinä, tyttärenä, siskona. Luennon jälkeen hiukan haparoiden oma esitys alkoi.. eka soinnun jälkeen oli soinnut hetken hukassa, mikä hyvin laittoi ajatukset keskittymään vain hetkeen!

Myös yhden kappaleen aikana lähti ääni, se ei ollu eka kerta. Kun olin pieni, me kierrettiin perheenä yli sata kirkkoa runosävel illalla. Isä kanttorina soitti ja minä veljeni kanssa laulettiin, äiti lausui runoja. Oli vitsi, että mulla menee räkä kurkkuun ja jos näin käy, veljeni sujuvasti nappas mun melodiastemman ja jatkoi eikä kukaan huomannu.. nyt ei ollu Perttua paikkaamassa, vaan kun flyygelillä sai pistellä menemään sopivasti välilirutuksia niin äiti ei ees huomannu.. siinä sitten ryvin hiljasesti samalla kurkkua auki ja sen verran sain, että hiljaisesti kappaleen sai laulettua loppuun.

Palaute oli hyvää ja siellä oli tuttuja viime kerroilta kuulijoina, mikä hämmästytti iloisesti! ja kyllä se kun antautuu hetken tekemiseen yhdessä kuulijoiden kanssa, niin on se hienoa. Kiitos.!!