21. maalis, 2019

Kirjasto osaII

On se vaan ihmeellistä. Unohin mikit kotiin niin en voi nauhottaa mummolassa. No eikö kirjastossa ole studio, jossa sai hienon opastuksen ja huomenna nauhottamaan. Heleena Peura on treenannu laulutunneillaan mun tekemää tangoa, joka sit purkitetaan ja jälleen lähtee kilpailuun kappale🙌 Heleena on äidin opiskelukaveri Kajaanin Seminaarista (OKL), tytöt on nyt yli seitsemänkymppisiä ja juuri tulivat takaisin parin muun Seminaarikaverin kanssa vietetyn museoillallis illanvietosta. Näin! Hyvä hyvä. On niin tärkeää lapsena saada seurata että omat vanhemmat on elämässä kiinni 💕

Niin, ja mun eka pitkäsoitto Olemassaolon ihme, 2003, Studio Brushane:Jiri Parviainen, soi Pispalan radiossa viime perjantaina. Jokainen cd joka sinne lähetetään, siitä soi biisi Viikon Promopaketissa: Lauri Nieminen.

Ensimmäiset keikat Lo estóy -Se minä olen teoksesta on sovittu 13.9.2019 Haapajärvi ja 15.9.2019 Pyhäjärvi. Mukaan ryhmään saatiin visuaalinentiimi Juha Jussila ääni/valo/3D grafiikkaa ja Anna Korhonen animoitu grafiikka www.annakorhonen.fi Anna tekee upeita tauluja ja tällä hetkellä työstää miljoonayleisölle HSL:n reittiuudistuksen animaatio-opetusvideota.

Tapiolan lausujien uuden runolevyn saan kohta näppeihin ohjeiden kera, johon saan tehdä musiikkia.

Tänään on ollut Särestössä minunkin Kittilän pelimannien ja kuoron konsertti- yhdessä Reidarin taulujen kera.

Eteenpäin on menty ( on muuten Lapin yhden futsal-joukkueen nimi)🌸 kevättä kohti.

Heidi