6. kesä, 2020

Sävellystyötä

Talviturkkikin on tänään heitetty ja on se hieno tämä Suomen luonto. Puhdas vesi, aaltojen ääni, kun laineet lyö rantaan. Tuuli oli kyllä turhan raikas, mutta lämmin kaakao kahvilassa maistuikin sitten kerrassaan suussa sulavalta.

Olen saanut työstää muutamia sävellystöitä kevään aikana. Yksi niistä oli Eino Leinon runoon Hymyilevä Apollo musiikki, jonka sitten lausujat lausuvat, ja tämä nauhoitetaan. Syntyi viis osainen pianokappale. Tämä työ tuntui kunniatehtävältä. Nauhoitus on tarkotus tapahtua syksyllä, laitan sitten linkkiä, kun on kuultavissa.

Kaipailen kyllä omaa bändiä. Semmosia ihmisiä, joiden kanssa musiikki on se yhteinen kieli. Siellä vaan lillutaan maailmassa, josta ei itekään tiedä missä ollaan, koska se on uus, koska se on jaettu. Onhan se tietenkin aikamoista hinkkausta joissain asioissa, jotta päästään samaan aikaan maaliin, maalille tai maalipaikalle. 

Vettä sataa.. käypä kuunteleen Spotifaissa mun biisi Rainy day by Heidi Zschauer. Se on nauhotettu Studio Seawolfissa Suomenlinnassa. Tuottajana ja kitarat soitti Tierro https://tierroband.com/about/ ja hän tunsi PMMP:ssäkin vaikuttaneet Juhon ja Heikin, jotka sitten soittaa basson ja rummut. Ja kyllähän pojat osas soittaa! Oli hieno kokemus. Kuultavissa siis siellä Spottarissa.

Laitoin vielä yhden promokuvan tähän Lapin ja blondiajoilta 🤪 kuva: Paul Palmer, Levitunturi

Uimarikasta kesää!

toivoopi Heidi